Crema de incalzit picioare si maini reci

Home / Blog / Crema de incalzit picioare si maini reci

Astazi va anunt cu mare bucurie aparitia, la cerere, a unei creme noi care incalzeste picioarele reci. In mod special fetele au problema asta si asa a si aparut, pentru ca o prietena l-a rugat pe Bogdan sa ii faca o crema ca sa nu mai aiba tot timpul picioarele reci? Stiti senzatia? Eu intotdeauna am avut „picioare reci ca de broasca” iar seara, cand intru in pat, sotul meu zice ca i se taie suflul daca ii ating picioarele cu sloiurile mele de gheata. Dar iata ca aceasta „era” tocmai trece, pentru ca si eu am testat-o si intr-adevar incalzeste! In plus crema asta e foarte hranitoare pentru piele si deci are efect dublu.

Eu o voi tot testa mai ales pentru ca noi credem ca pune in miscare sangele si asa cred ca ma va ajuta si la varice.

Crema asta are la baza, ca si celelalte, ulei presat la rece de floarea soarelui si ceara curata de albine si urmatoarele:

 • rasina de brad, adunata tot de Bogdan din conifere de pe munte, si diluata prin procedee manuale
 • hrean
 • cuisoare
 • ulei esential de rozmarin
 • ulei esential de melisa
Sunt curioasa la ce va mai fi buna, pentru ca sunt sigura voi veti mai gasi si alte intrebuintari.
Are un miros foarte placut, asemanator ghimbirului, aceeasi culoare galbuie, placuta. Intra usor in piele si chiar se simte hranitoare si buna. Am pus-o in borcanele mici, de 30 g, sa poata fi pusa si in buzunarul de la geaca de iarna ca sa va fie la indemana sa va dati si pe maini, asa poate incalzeste si mainile reci.
Costa 20 lei/borcanel de 30 g.
Cine doreste sa imi dea un semn!
Update, iulie 2012: brand nou, borcane noi, etichete noi, borcane de mai multe dimensiuni, preturi noi AICI
Recent Posts
Showing 4 comments
 • andreea
  Răspunde

  Buna. M-ar interesa si pe mine o crema pentru picioare si maini reci.. Mai ai??

pingbacks / trackbacks
 • […] si alte mame, prietene, am incercat si ne-am bucurat de beneficiile cremei de incalzit picioare si maini reci pentru ca am observat ca uniformizeaza temperatura corpului. Eu l-am uns pe picioruse si pe spate […]

 • […] Crema de incalzit picioare si maini reci, pret 20 lei/borcanel de 30 g […]

 • […] CALD, uniformizeaza temperatura corpului, de exemplu incalzeste picioarele reci sau ajuta ca febra sa treaca prin ciclul ei dar cu simptome mai usoare. La tuse se aplica concomitent pe piept si pe spate. Ajuta si la ameliorarea simptomelor sinuzitei prin aplicare locala atenta. A nu se da in ochi pentru ca poate sa usture. Ingrediente: rasina de brad, hrean, cuisoare, ulei esential de rozmarin si melisa, ulei presat la rece de floarea soarelui, ceara curata de albine. […]

Leave a Comment

Contact Us

Multumim de mail. Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil

Not readable? Change text. captcha txt